HISTÒRIA DE LA EMPRESA

Ribas i Ros AssociatsTeresa Ribas Carceller i Alex Roncero Ros formem RiBasRos la continuació d'una de les botigues de Camañes.

Sóc filla de la Famila Camañes, que es remonta de fa més de 50 anys venent productes al detall.

Van començar amb una petita botiga, al carrer Caputxins, on venien cosmètica, productes de bebè i merceria. La demanda va anar variant afegint altres gèneres segons les comandes que anaven fent els nostres clients.

En pocs anys, van potenciar la Merceria com la part principal de l'empresa i, poc a poc, la introdució de roba interior va anar guanyant força a les ventes.

Eren anys de novetats constants en productes i, cada vegada, als clients més exigents se'ls hi oferia el servei de buscar qualsevol producte a demanda. Així va començar el Carnaval, buscant les demandes dels clients de coses que no trobaven.

Amb el temps el Carnaval va agafar protagonisme en el sector i, any rere any, es feia més gran l'stock i les vendes posicionant-nos en una de les botigues de Carnaval de Vilanova.

La Dansa va ser la següent gran aposta en la introducció d'un nou producte. Es va començar servint a totes les escoles de Dansa per fer els Festivals de fi de curs i  Nadals.

A dia d'Avui continuem amb els tres temes més forts que destaca la botiga: Merceria, Dansa i Carnaval.